KINO PARK Ovog vikenda pogledajte akcijsku avanturu “Transformers: Uspon zvijeri” i animirani “Spider-man: Putovanje kroz Spider-svijet”

Kino Park i ovog vikenda donosi odlične naslove. Tako u subotu, 10. lipnja u 19 sati, pogledajte akcijsku avanturu “Transformers: Uspon zvijeri”.

Izvorno ime:
Transformers: Rise of the Beasts
Redatelj: Steven Caple Jr.
Žanr: akcija, avantura, znanstvena fantastika
Uloge: Anthony Ramos, Dominique Fishback, Tobe Nwigwe, Peter Cullen, Ron Perlman
Trajanje filma:
Godina: 2023
Država: SAD
Sadržaj filma: Franšiza koja je oduševljavala gledatelje diljem svijeta iznova vodi u nezaboravnu pustolovinu, ovoga puta s radnjom u 90-im godinama i novom vrstom Transformera, Maximalima, koji ulaze u postojeću bitku između Autobota i Decepticona.

A u nedjelju, 11. lipnja u 17 sati, pogledajte animirani “Spider-man: Putovanje kroz Spider-svijet”.

Izvorno ime:
Spider-Man: Across the Spider-Verse
Redatelj: Joaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson
Žanr: animirani, avantura, akcija
Uloge:
Trajanje filma:
Godina: 2023
Država: SAD
Sadržaj filma: Miles Morales vraća se za sljedeće poglavlje Oscarom nagrađivane Spider-svijet sage. Nakon ponovnog ujedinjenja s Gwen Stacy, Brooklynov prijateljski nastrojeni Spider-Man iz susjedstva katapultira se preko Multiverzuma, gdje susreće tim Spider-ljudi zaduženih za zaštitu njegovog postojanja. Ali kada se heroji sukobe oko toga kako se nositi s novom prijetnjom, Miles se nađe suprotstavljen drugim Spiderima i mora redefinirati što znači biti heroj kako bi mogao spasiti ljude koje najviše voli.

(www.icv.hr, Kino Park)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content