PIONIRI Virovitičani dominantni: Čačinačka Mladost osvojila naslov u uzrastu U-15

Proteklog vikenda nastavljeno je natjecanje u kategoriji pionira. 

PIONIRI U-9

U najmlađoj kategoriji nogometaši Virovitice uvjerljivo su došli do naslova prvaka sa svih 14 pobjeda, te su tako drugoplasiranu Slatinu ostavili na -11. U spomenutom uzrastu ostala je još neodigrana utakmica između ŠN Graničar Okrugljače i milanovačkog Sokola.

PIONIRI U-11

Odigrane su tri utakmice posljednjeg 18. kola u uzrastu U-11.

Virovitičani su na domaćem terenu slavili protiv Munje iz Velikog Rastovca. Tri pogotka za “narančasto-crne” postigao je Petar Iličić, dva Niko Šitum, a po jednog Matko Hegedušić, Karlo Margeta i Jakov Bezak. Jedini strijelac za goste bio je David Pleša.

Domaću pobjedu upisali su i nogometaši Rezovca koji su slavili protiv Podravca iz Sopja. Dva zgoditka za domaćine postigla je Sara Cincibuk, a po jednog Antun Subotičanac, Gabriel Novak, Rafael Malečić i Mateo Šegić. Za Podravac je gol postigao Andrej Mikulec, dok je drugi zgoditak bio autogol Antuna Subotičanca.

U preostalom susretu ŠN Graničar Okrugljača došla je do pobjede u Četekovcu. Dvostruki strijelac za goste bio je Luka Borić, po jednom su se u strijelce upisali Jan Balogović, Marko Tadić, Karlo Balogović i Patrik Miškulin, dok je oba gola za Dinamo postigao Jan Blažević.

Utakmica između milanovačkog Sokola i Mladosti iz Miljevaca biti će odigrana naknadno.

I u ovom uzrastu do naslova su došli Virovitičani, također s maksimalnim učinkom, druga je završila ŠN Graničar Okrugljača, a kao treći nogometaši Rezovca.

Rezultati 18. kola:

Virovitica – Munja 8:1
Rezovac – Podravac (S) 6:2
Dinamo (Č) – ŠN Graničar Okrugljača 2:6

tt 2

PIONIRI U-13

Kompletirano je posljednje kolo kod uzrasta U-13.

Podgorje je na svom terenu poraženo od Bratstva iz Gornjeg Bazja. Leon Podravac postigao je četiri zgoditka za goste, po jednog Ivan i Ana Špoljar, dok je jedini strijelac za domaćine bio Stefan Sabo.

Virovitičani su slavili na gostovanju u Gradini s 5:0. Tri gola postigao je Antun Gabrijel, a jednog Grgur Salajić i Tin Vuković.

Pitomačani su kod kuće bili bolji od gostiju iz Mikleuša. Tri gola za Pitomaču upisao je Vjeran Lukačić, a jednog Roko Puh i Dina Keserica. Za goste je dva puta mrežu pogodio Ivan Cesarec, a jednom Lana Trupina.

Čačinačka Mladost bila je uvjerljiva protiv milanovačkog Sokola, slavili su s 10:1. Domagoj Stojanović postigao je tri zgoditka, po dva Borna Beštek i Mateo Erceg, a po jednog Antonija Jurišić, Vili Preradović i Niko Jerbić. Strijelac za Sokol bio je Lovro Lukač.

U posljednjem susretu kola Crnac je poražen od ŠN Graničar Okrugljače. Tian Ivanešić postigao je dva gola za goste, jednog Mathias Jelenić, dok je gol za domaćine postigao Emanuel Šorman.

Virovitičani su na vrhu ljestvice s 48 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirano Bratstvo uz utakmicu manje.

tttt 1

PIONIRI U-15

Natjecanje je završeno i u uzrastu U-15. Naslov je uvjerljivo “uzela” čačinačka Mladost, drugo mjesto pripalo je ŠN Graničar Okrugljači, treće Bilogori 1947., a posljednje Gradini.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content