U Pitomači se pjevalo i feštalo do dugo u noć, donosimo djelić atmosfere s proslave dvostruke krune

Do dugo u noć trajala je proslava dvostruke krune u Pitomači, bila je to večer za pamćenje…

Uz pjesmu, ples, zvukove tamburice, pečenu voletinu i bakljadu, domaći nogometaši i njihov trener Ivan Presečan, zajedno s predsjednikom Denisom Nemčevićem i članovima klupske uprave te brojnim navijačima, proslavili su naslov prvaka 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, kao i titulu osvajača Županijskog nogometnog kupa VPŽ.

‘Šlag na tortu’ slavljeničkog tjedna i fantastičnih ovosezonskih rezultata pitomačkog kluba, stavio je iskusni Valentino Paradinović koji je s dva pogotka u posljednjem kolu kontra Graničara iz Legrada stigao do titule najboljeg ‘topnika’ lige. Paradinović je na kraju postigao 27 pogodaka, tri više od Hrvoja Bačija, napadača Tehničara iz Cvetkovca.

IMG_8414_1000x667

Klub se pobrinuo i da mališanima za vrijeme susreta ne bude dosadno, pa su tako na pomoćnom igralištu s umjetnom travom bili postavljeni napuhanci za djecu. Na tribinama, u ‘užarenoj’ atmosferi, tražilo se mjesto više…

Presečan je u ovom susretu odmarao nekoliko prvotimaca, a svoje minute dobili su i juniori Toni Šokec i Antonio Gibičar, kao i mladi vratar Petar Tudić koji je gostima u prvom dijelu nakon jedne kontre ‘skinuo’ zicer. Pitomačani su igrali opušteno i bez opterećenja i na kraju slavili s konačnih 2:0. Strijelac je bio Paradinović u 22. i 34. minuti.

Nakon posljednjeg zvižduka suca Ritoše na travnjak je utrčao dio navijača, kao i velik broj mališana iz klupske škole nogometa kako bi sa svojim ‘idolima’ proslavili dvostruku krunu.

IMG_8486_1000x667

Pobjednički pehar kapetanu Pitomače Hrvoju Zdelaru uručio je tajnik Županijskog nogometnog saveza VPŽ Krunoslav Moslavac, a medalje igračima, u nazočnosti načelnika općine Željka Grgačića, dodijelio je zamjenik župana Marijo Klement.

Zavirite u fotogaleriju, donosimo djelić atmosfere s pitomačkog “gmanja”…

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content