“Rukomet u vrtićima – Vrtko”: Produžen rok za dostavu dokumentacije za prijave u sezoni 2023./24.

Ususret nadolazećoj natjecateljskoj sezoni 2023./2024., jedan od najpopularnijih i izrazito uspješnih projekata Hrvatskog rukometnog saveza nastavlja s daljnjim razvojem. Riječ je o Masterplan projektu Europske rukometne federacije i HRS-a, “Rukomet u vrtićima – Vrtko” piše HRS.

Osnovni cilj ovog projekta je promocija i razvoj rukometa u vrtićkoj dječjoj dobi, a u prvoj godini izvedbe u šest hrvatskih gradova, u projektu je sudjelovalo 480 djevojčica i dječaka u dobi od pet do sedam godina.

Navedena brojka nadmašila je i najoptimističnija očekivanja te potvrdila da je projekt prepoznat od svih uključenih aktera (vrtići, klubovi, gradovi, roditelji, djeca, treneri/-ce i odgajatelji/-ce) ne samo u Hrvatskoj, već i šire. Stoga, ne čudi izniman interes za prijavama u novoj sezoni koja će s realizacijom druge faze projekta krenuti 1. siječnja 2024. godine.

Nastavno na navedeno, a zbog velikog interesa za Master plan EHF -a & HRS – a produžava se rok za dostavu dokumentacije za prijave do 1. 9. 2023. Sve informacije o prijavama te prijavnice dostupne su na službenim stranicama Hrvatskog rukometnog saveza.

(HRS)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content