Prometna nesreća na slatinskoj obilaznici: Osobni automobil izletio s ceste i završio u kanalu

Danas (utorak) se oko 14 sati na slatinskoj obilaznici dogodila prometna nesreća – izlijetanje osobnog automobila u kanal.

Kako neslužbeno doznajemo, vozačica osobnog automobila Opel Corsa slatinskih registarskih oznaka, koja se kretala iz smjera kružnog toka u Ulici Matije Gupca prema Sladojevcima, pokušala je preteći teretno vozilo, a da se nije uvjerila da radnju može sigurno obaviti.

Kada je već bila u pretjecanju, iz suprotnog smjera je naišlo drugo teretno vozilo te je vozačica, da izbjegne direktan sudar, skrenula lijevo na travnati dio uz cestu, potom je udarila prednjim dijelim vozila u desnu stranu kanala, zarotirala se i zaustavila. Pošto se iz motora osobnog automobila jako dimilo, pozvani su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Slatine koji su, došavši na mjesto događaja, spriječili njegovo zapaljenje.

Također, prema neslužbenim informacijama, dolaskom vatrogasca na mjesto nesreće vozačica je već sama izišla iz vozila. Na mjesto nesreće ubrzo su stigli djelatnici Hitne medicinske službe te vozačicu odvezli u OB Virovitica gdje će ustanoviti težinu ozljeda. Očevid su proveli policijski službenici Policijske postaje Slatina.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content