Ovog vikenda 25. Dani voća Koprivničko-križevačke županije: Očekuje se velik broj OPG-ova, bogat program i za posjetitelje

Najznačajnija manifestacija posvećena promociji proizvodnje voća i voćnih prerađevina, 25. Dani voća Koprivničko-križevačke županije ove će se godine održati u petak i subotu, 06. i 07. listopada.

Petak je rezerviran za stručna predavanja o mjerama ruralnog razvoja te prezentaciju rezultata trogodišnjeg projekta očuvanja i revitalizacije tradicionalnih voćnih vrsta i sorti, dok će u subotu, u prostoru Staroga grada u Đurđevcu s početkom u 10:00 sati biti održan sajam izlagačko-prodajnog karaktera.

Glavni organizator 25. Dana voća je Koprivničko-križevačka županija, a u organizaciji sudjeluju Grad Đurđevac i gradska Turistička zajednica, Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede – područna jedinica Koprivnica te Udruga voćara i proizvođača voćnih prerađevina Koprivničko-križevačke županije i Poljoprivredna zadruga “Gruda” za proizvodnju, skladištenje i distribuciju voća i povrća.

I ove se godine očekuje sudjelovanje velikog broja OPG-ova i proizvođača koji su orijentirani prema voćarskim kulturama i domaćoj proizvodnji, a posjetitelji će moći uživati u velikom izboru raznih voćnih kultura i sorti te tradicionalnoj promotivno-prodajnoj izložbi i ostalim programima.

Kompletan program možete pogledati OVDJE.

(kckzz.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content