Barberia & Spa u Pitomači na novoj adresi: Mjesto koje nudi sve što jedan muškarac može poželjeti

Prije dvije godine u Pitomači je započela jedna priča o brijačnici – mjestu koje je sve samo ne obično mjesto za šišanje ili sređivanje brade već jedno potpuno drugačije iskustvo. Mjesto koje nudi sve što jedan muškarac može poželjeti. Mjesto koje na sat vremena nudi zaboravljanje na sve probleme i stres današnjice te pruža pravo opuštanje.

Mlada, bogata iskustvom i znanjem Ana Maria Poldrugač vlasnica je brijačnice Barberia koja je sa svojim radom započela 2022. godine i nudila tretmane koji su omogućili da se njeni klijenti osjećaju kao „kraljevi“. Sada, dvije godine kasnije, Ana Maria je preselila svoj salon na novu lokaciju te kreirala nešto sasvim drugačije u svojim jedinstvenim tretmanima za opuštanje promijenivši naziv brijačnice u Barberia & Spa.

Posebnost novouređenog prostora u tome je što su u dizajniranju sudjelovali upravo njeni klijenti jer, kako i sama ističe, u njenom salonu grade se prijateljstva, poznanstva te podržavaju mali obrtnici i kreativni ljudi. Svaki kutak nove brijačnice kreiran je s ljubavlju i inspiriran putovanjima te osobnim karakteristikama Ana Marije, kao i njenih klijenata.

Svo znanje i iskustvo stečeno tijekom školovanja, edukacija, natjecanja, rada i putovanja Azijom i Australijom omogućilo je Ana Mariji da, osim klasičnog šišanja i uređivanja brade, nudi i vrhunsku njegu tretmana lica i ruku koji su oduševili sve. Sada Ana Maria predstavlja dva nova tretmana.

„Less stress“ tretman je indijske masaže glave, ruku i lica koji nije samo opuštajući, već je i izuzetno dobar u borbi protiv migrena i glavobolja. Tretman koji će zasigurno gotovo svi poželjeti je i „pokret valova“, odnosno tradicionalni Hawai tretman cijelog tijela koji je u potpunosti drugačiji od svih klasičnih masaža, a traje čak 80 minuta. Opuštajući pokreti ruku s vrućim uljem sinkroniziraju pokret valova što čini svaki pokret jedinstvenim jer tijelo je to koje nam samo dopušta određeni pokret.

Uz ove nove tretmane, Ana Maria i dalje nudi svoje, već sada nadaleko poznate, tretmane poput BRObeer, 6pack, BROwhisky, klasičnog šišanja, čišćenja i pilinga lica, brijanja i uređivanja brade, masaže vlasišta i vrata, uklanjanja mrtvih stanica kože elemis četkom od kaktusovih iglica te opuštajuću masažu ruku u kombinaciji s vrućim i hladnim ručnicima.

Kao i do sada, na kraju tretmana svakog klijenta očekuje i čaša osvježavajućeg craft piva ili drugog pića po želji, a na novoj lokaciji i uz nove tretmane očekuje vas novo poglavlje ove male zajednice koja čini ljude opuštenima i sretnima.

Pronaći ju možete i na Facebooku i Instagram stranici.

Radno vrijeme
PON, SRI, PET: 11-19 sati
UTO i ČET: 8-16 sati

Nazovite 098 952 2631 i rezervirajte svoj kraljevski tretman već danas!

Brijačnica Barberia & Spa
Trg kralja Tomislava 1
Pitomača

(promo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content