Igraonica Malasa u Virovitici nudi “kraljevstvo” napuhanaca i trampolina: Idealno mjesto za uživanje s djecom

Jeste li znali da u Virovitici postoji “kraljevstvo” napuhanaca i trampolina? Igraonica “Malasa” u Virovitici je otvorila svoja vrata ovog proljeća i nude izuzetno bogat i zabavan sadržaj za vašu djecu.

U njihovom prostranom dvorištu ima mjesta za svakoga. A u igraonici sve klince i klinceze očekuju tri napuhanca – Spiderman, Safari i Kapetan Kuka, a tu je i veliki trampolin. Trampolin je velik 12 puta 12 metara i sadrži šest skakajućih polja. Kako nam oni kažu trampolin je najpoželjnija atrakcija za svako dijete koje dođe u njihovoj igraonici. Trampolin je pokriven s mrežom koja pravi sjenu kako ne bi bilo vruće vašoj djeci. Također, u igraonici se nalazi profesionalni teleskop kroz koji možete vidjeti mjesec i sunce ispred svojih očiju.

U dvorištu se nalazi i idealan prostor za roditelje, bake, djedove – stolovi i stolice, vrtne garniture, lazy vreće, jastuci i naravno suncobrani kako bi u hladu popili kavu ili cedevitu koju dobijete besplatno uz kupljenu ulaznicu.

Ulaznica u ovu “kraljevsku” igraonicu iznosi 5 eura za NEOGRANIČENO skakanje na svim sadržajima. Da, dobro ste pročitali za samo 5 eura vaša djeca mogu neograničeno skakati, a vi u potpunosti uživati dok se oni zabavljaju.

Radno vrijeme Igraonice Malasa je vikendom u poslijepodnevnim satima, a sve detalje i informacije vezane uz ovu nezaobilaznu Igraonicu možete pogledati na njihovoj Facebook stranici. 

Dođite i uživajte u Igraonici Malasa u Ulici Ivana Gorana Kovačića 5 u Virovitici jer zabava je zagarantirana! 

(promo)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content