Našičke mažuretkinje “Dora” i Plesni studio “Shain” održale nastup povodom obilježavanja Dana grada Našica

Na pozornici kod Dvorca Pejačević u Našicama, našičke mažoretkinje “Dora” i Plesni studio “Shine” jučer su pokazali svoj talent na svečanom događanju povodom proslave Dana grada.

Svojim izvanrednim nastupima oduševile su sve prisutne te podsjetile kako grad ima bogatu kulturnu scenu. U prvom dijelu nastupile su Shine 2, Shine 3 i Shine 1, nakon njih nastupile su početna skupina mažoretkinja, početni kadetski sastav i kadetsku sastav.

U drugom dijelu programa nastupile su Shine 4, Napredni Shine 2 i prednatjecateljski kadetski sastav i početni kadetski sastav našičkih mažoretkinja. U posljednjem dijelu nastupili su Shine 3 i Shine 5, a nakon toga natjecateljski kadetski i juniorski sastav mažoretkinja koje su izvele koreografiju s državnog prvenstva.

Na samom kraju dodijeljena su priznanja svim mažoretkinjama te pojedinim mažoretkinjama koje su u odabranim kategorijama pokazale najbolje rezultate. Plesni studio “Shain” iz Našica vodi Maja Zec, a na čelu našičkih mažoretkinja “Dora” su trenerice Nikolina Pavlović i Patricia Buha.

Trenerice su se zavalile Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Kašubi te direktorici Turističke zajednice Grada Našica Ines Resler na dugogodišnjoj podršci.

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content