Odličan vikend mladih selekcija NK Virovitice: Ekipa U-13 osvojila turnir u BiH, kadeti remizirali s FEŠK-om u Feričancima

Iza Škole nogometa NK Virovitice uspješan je vikend. Uz tri prva, jedno drugo te dva treća mjesta na nogometnoj olimpijadi u Gorenjem Bazju, aktivni su bili nogometaši uzrasta U-13 i kadeti.

Selekcija U-13, koju je vodio trene Ivica Ević, igrala je na jakom međunarodnom turniru “Šampion kup” u Čatrnji nedaleko Bosanske Gradiške. U konkurenciji 23 momčadi iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, ekipa NK Virovitice osvojila je prvo mjesto. U finalnoj utakmici bila je bolja od Mladosti iz Apatina 1:0, a jedini zgoditak postigao je Josip Jozić, koji je ujedno proglašen za najboljeg igrača turnira. Za NK Viroviticu su igrali Antonio Perić, Šime Čižić, David Bukvić, Lovro Galjar, Lovro Markotić, Ivano Jandrić, Dominik Šemper, Niko Kovač, Matko Hegedušić, Niko Šitum, Josip Jozić i Nataniel Jurković.

– Zahvaljujemo se našem igraču Mili Kovačeviću na odličnom gostoprimstvu. Nadam se daljnjoj uspješnoj suradnji te dolasku mladih nogometaša iz Čatrnje na ljetni turnir u Viroviticu- poručili su iz NK Virovitice.

Kadeti NK Virovitice gostovali su kod vršnjaka FEŠK-a u Feričancima. Trener Miroslav Čor zbog bolesti, ozljeda i nastupa selekcije U-15 na Nogometnoj olimpijadi u Gornjem Bazju imao je na raspolaganju samo 11 igrača, ali je tih 11 igrača izborili remi 2:2. Zgoditke za virovitičku momčad postigli su Lukas Bajsar i Jan Koščak.

Bez naslova 1000 x 666 piks. 1 7

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content