Nastavljena izgradnja ceste u našičkom prigradskom naselju Granice

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba danas (četvrtak) je u pratnji pročelnice Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalene Vidaković – Gelenčir, obišao radove na izgradnji dijela ceste u Granicama.

Nastavak je to investicije koju je Grad, nakon rješavanja imovinsko-pravnih odnosa, započeo prije dvije godine kada je dogovorena etapna izgradnja. Ove godine u izgradnju dijela od Granica prema Polubašama bit će uloženo 35.475 eura.

Ovo je nastavak investiranja u prigradska naselja, rekao je gradonačelnik Kašuba.

– Radi se o isključivo gradskom novcu pa se, ovisno o mogućnostima, u izgradnju ide etapno svake godine po nekoliko stotina metara. U Granice su uložena znatna sredstva, počevši od Aglomeracije koja je pri kraju, voda je dovedena no preostaje još posljednja faza, a to je spajanje priključaka na obiteljske kuće. Osim toga ulaže se i u Rozmajerovac, naselje uz Granice u kojemu Županijska uprava za ceste radi na izgradnji županijske ceste – kazao je gradonačelnik i dodao kako je ovo temeljna infrastruktura bitna za podizanje kvalitete života stanovništva koje živi na ovom području.

Predsjednica Mjesnog odbora Granice Sandra Đurđević zahvalila je Gradu Našicama i gradonačelniku na trudu i ulaganju u prigradska naselja kako bi mlade obitelji koje su ostale živjeti na ovom području, imale osnovne uvjete za život.

Kako je rekao predstavnik izvođača radova Zvonko Matijašević, trenutno se nasipava kamen, a sljedeći tjedan kreće priprema za asfaltiranje. Svi poslovi trebali bi biti završeni u predviđenom roku.

(nasice.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content