Održana završna svečanost učenika osmih razreda Osnovne škole Đurđevac: Posebne nagrade za 26 odlikaša

Još jedna generacija đurđevačkih osnovaca uspješno je završila svoje osnovnoškolsko obrazovanje. Na svečanoj završnoj priredbi u Domu kulture, pred prepunom dvoranom roditelja, prijatelja i učitelja, od prvog stupnja obrazovanja oprostila se generacije 2016.-2024. Učinili su to bogatim programom ispunjenim pjesmom, plesom, ali i lijepim porukama koje im je uputio ravnatelj OŠ Danijel Domišljanović.

Uvodno im je prenio pozdrave gradonačelnika Hrvoja Jančija, zahvalio se njihovim roditeljima, svim učiteljima, razrednicima i suradnicima, siguran, kako je rekao, da su u ovoj školi dobili dobre temelje za novi start.

-Sada tu djecu gledamo drugačije nego na početku. Sad su to ljudi koji znaju razmišljati, a mi smo tu samo da im damo malo poticaja da ostvare svoje ciljeve i želje – rekao je ravnatelj Domišljanović.

Uz čestitke i pohvale on je uručio i posebne nagrade za 26 odlikaša ove generacije koji su završili osnovnu školu u Đurđevcu.

Najsvečaniji dio priredbe bio je trenutak dodjele nagrada učenicima koji su završili svih osam razreda s odličnim uspjehom te proglašenje učenika generacije 2016. – 2024. godine. Odlukom Učiteljskog vijeća Osnovne škole Đurđevac učenikom generacije proglašen je učenik 8.d razreda Matija Mihočka. Prigodnim poklonima Matiju su nagradili Osnovna škola Đurđevac i Grad Đurđevac. Na završetku svečanosti u ime svih osmaša, nazočnima se u dvorani obratio učenik generacije Matija Mihočka, u ime roditelja učenika osmih razreda gospođa Marija Kovačić, a u ime razrednika osmih razreda učitelj Branko Maznik.

U znak zahvalnosti, učenici su učiteljima pripremili prigodne darove i zajedničkim fotografiranjem završili svoje osnovnoškolsko putovanje. Svim osmašima naše škole želimo puno uspjeha u daljnjem životu i školovanju!

Više fotografija sa završne svečanosti možete pogledati OVDJE.

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content