SVIRKA U PALAČI Očekuju vas dva žestoka rock koncerta, nastupaju Kandžija i Contra

I ove godine u srpnju očekuju vas dva žestoka koncerta.

Gradski savjet mladih u suradnji s Turističkom zajednicom grada Virovitice dovodi jedno od najzanimljivijih imena hrvatske alternativne rock/hip-hop scene – Stjepka Galovića Kandžiju i njegov band.

Uz njih, u petak, 26. srpnja, u prekrasnom atriju Palače Pejačević nastupit će i naši virovitički rockeri – grupa Contra.

Kandžija je jedan od najpoznatijih hrvatskih hip-hop izvođača poznat po raznovrsnom stilu te energičnom nastupu s bendom. Kada vidite njihov koncert onda znate zašto ih novinari često nazivaju hrvatskim Rage Against the Machine. Stjepko Galović Kandžija sa sadašnjom postavom glazbenika radi na svom novom 8. albumu. Uz poznati repertoar, na koncertu možete očekivati i pokoju od tih novih pjesama, koja možda svoju premijeru doživi baš na Svirci u Palači.

Contra je nastala 2001. godine u Virovitici. Riječ je o ekipi koja se sprijateljila još u glazbenoj školi, no na svoje pravo glazbeno putovanje krenuli su tek 20 godina poslije. Naime, u zimu 2021. godine, odmrznuli su “stare” glazbene ideje i nastavili putem koji su davno zacrtali, te napravili reunion i snimili album pod nazivom: Sunce izlazi na zapadu. Koncertna promocija albuma Sunce izlazi na zapadu nastavlja se i na ovogodišnjoj Svirci u Palači gdje će izvesti i koju novu pjesmu s budućeg drugog albuma na kojem upravo rade.

(tz-virovitica.hr)

Svirka u Palaci 2024 1068x1068 1

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content