U Breziku Našičkom odigran prvi Memorijalni boćarski turnir “Marijan Vulić – Jukan”

U organizaciji Boćarskog kluba “Brezik” Brezik Našički u subotu je održan Memorijalni turnir u boćanju “Marijan Vulić – Jukan” u čast dugogodišnjeg igrača i osnivača Boćarskog kluba Brezik. Na turniru se okupilo osam ekipa, a prije samog početka natjecanja predstavnici su zapalili svijeće na njegovom grobu.

IMG 20240706 095531 2 Custom

Sve sudionike i posjetitelje pozdravili su predsjednik Boćarskog kluba Grga Vulić, predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović i direktorica Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler koja je ujedno i otvorila turnir. Turnir je podržao i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba.

– Ovaj memorijalni turnir u boćanju zaista je vrijedan događaj jer odaje počast Marijanu Vuliću koji je bio jedan od osnivača Boćarskog kluba Brezik. Ovaj turnir održava se već godinama, ali ove godine prvi put u njegovu čast. Brezik Našički ispunjen je sportskim duhom, prepoznatljiv je po nogometnom i boćarskom klubu koji okupljaju veliki broj mladih ljudi, a Grad Našice u potpunosti podržava ovakve inicijative i osigurati ćemo svu potrebnu podršku za njihovo održavanje i razvoj- rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba.

IMG 20240706 110558 Custom

Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa BK Tihaljina iz Osijeka, drugo mjesto pripalo je ekipi BK Brezik I, a treće mjesto osvojila je ekipa BK Wels. Najbolji u disciplini izbijanja baluna bio je Petar Škiljić iz BK Dalmatinac Bukvik, a disciplinu preciznog valjanja osvojio je Željko Gabelica iz pobjedničke ekipe.

Pehare i medalje najboljima uručio je Grga Vulić, sin prerano preminulog Marijana Vulića.

IMG 20240706 095601 Custom

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content