1. ožujka počinje s radom novi tv kanal – Plava TV

Vinkovačka televizija djeluje od 1994. i jedan je od najznačajnijih elektronskih medija hrvatskog istoka, ali i jedna od najjačih regionalnih televizija u Hrvatskoj. U studenom je Vinkovačka televizija odlukom Vijeća za elektroničke medije dobila koncesiju za televiziju u digitalnoj regiji D2 koja obuhvaća dio Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičku-podravsku, Požeško-slavonsku i dio Brodsko-posavske županije.

Uskoro će nas tako na novom kanalu pod nazivom Plava TV moći pratiti i gledatelji s tog područja što zapravo znači da ćemo u ove dvije digitalne regije pokrivati sedam županija. Želja nam je svojim programom približiti se što većem broju gledatelja, ponajprije sadržajima lokalnog i regionalnog karaktera, jer zapravo to ono što možemo ponuditi, a što prema mnogim istraživanjima gledatelji traže i nedostaje im kada je riječ o programima nacionalnih medija, kazali su nam s Vinkovačke TV.

Plavu TV gledatelji s područja D2 regije moći će gledati već ovih dana, u tijeku su tehnički pregledi i ishođenja dozvola i rješenja od nadležnih tijela. (www.icv.hr)

plava tv letak

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content