VOZAČ KOJI JE U UTORAK UDARIO PJEŠAKA: “Nisam pobjegao, ponudio sam ozlijeđenom i prijevoz na hitnu”

U redakciju Informativnog centra Virovitica javio se vozač taksija Ž.I., koji je sinoć (utorak) udario muškarca na pješačkom prijelazu u blizini Glazbene škole u Virovitici. Kako kaže, mediji su prenijeli netočnu informaciju o događaju, jer, tvrdi, nije pobjegao s mjesta nesreće nego je ozlijeđenom još i ponudio prijevoz na hitnu.

– Vidio sam na pješačkom prijelazu tri osobe, ali kad sam stisnuo kočnicu, automobil mi je jednostavno proklizao. U tom trenu u taksiju sam vozio tri djevojčice kući. Čim se dogodila nesreća, izašao sam van i, budući da poznajem osobu koju sam udario, pitao sam ga je li dobro i kako mogu pomoći – kaže I.Ž., koji ističe i kako je ozlijeđenom muškarcu ponudio prijevoz na hitnu.

– Rekao mi je kako ne izgleda ništa ozbiljno, no da će sa sestrom otići snimiti nogu. Djevojčice koje sam vozio jako su se uplašile i počele plakati pa smo se dogovorili da ih prvo odvezem kući i da se nakon toga nađemo na hitnoj. Tako je i bilo – tvrdi I.Ž., koji ističe kako se jako neugodno iznenadio kad je nedugo nakon toga vidio medijsku objavu da je pobjegao te da ga je tražila policija.

– Bio sam na hitnoj, s ozlijeđenim čovjekom tri sata, nisam pobjegao, javio sam se gdje sam i s kim sam – tvrdi I.Ž. koji kaže kako je cijeli slučaj pretvoren u medijsku hajku zbog koje je stradala i njegova tvrtka pa je jutros dao otkaz.

O slučaju se oglasila i policija. (www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content