Ovaj vikend “Djedica pušten s lanca” i “Oklada stoljeća” u POU

U Pučkom otvorenom učilištu u Slatini u četvrtak 28. siječnja od 20 sati prikazuje se horror “Šuma užasa”. Za vikend u petak i subotu, 29. i 30. siječnja od 19 sati prikazuje se komedija “Djedica pušten s lanca”, te od 21 sat drama “Oklada stoljeća”.

“Šuma užasa”

MV5BMjAwMzQzNTc5OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDgyMTU2NzE@._V1_UY1200_CR9006301200_AL_ (Custom)

Nadnaravni triler smješten u legendarnu šumu Aokigahara u podnožju planine Fuji u Japanu. Mlada Amerikanka Sara (Natalie Dormer iz serije „Igra prijestolja“ i filmskog serijala „Igre gladi“), kreće u potragu za svojom sestrom blizankom koja je misteriozno nestala. Unatoč upozorenjima da se drži staze, Sara ulazi u šumu odlučna da otkrije istinu o sudbini svoje sestre pri čemu se suočava s ljutim i izmučenim dušama mrtvih koje vrebaju sve koji lutaju šumom.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 15 kuna.

 

“Djedica pušten s lanca”

Radnja filma vrti se oko napaljenog djedice prigodnog imena Dick, koji želi ponovno izlaziti i tulumariti, nakon što mu je umrla supruga. U tome mu protiv svoje volje pomaže njegov zgodni unuk i mladi odvjetnik Jason, kojeg tumači Zac Efron i kojeg očekuje vjenčanje sa zaručnicom, za koju djed smatra da nije pravi izbor za njega. U ulozi djedice našao se jedan i jedini Robert De Niro. Njih dvojica ubrzo kreću na nezaboravno putovanje na Floridi gdje ih čekaju razuzdani tulumi i lijepe žene.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Oklada stoljeća”

Oklada stoljeća, istinita je priča o nekoliko izuzetno vještih investitora koji su u razdoblju od 2007. do 2010. iskoristili situaciju stalnoga rasta cijena ne­kretnina i stvaranja velikoga broja hipoteka te su bogatstvo stekli nepopularnim, proračunatim klađenjem na financijski raspad.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

(www.pou-slatina.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content