Veliko zanimanje za 21. međunarodni sajam Viroexpo 2016.

Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo održat će se po 21. put u Virovitici, od 26. do 28. veljače 2016. godine na staroj lokaciji, u Vukovarskoj ulici.
Pripreme za sajam su u punom jeku, a prema riječima direktora sajam, Igora Androvića, svoje je sudjelovanje potvrdilo već nekoliko stranih zemalja. Zanimanje izlagača je i ove godine veliko te prijave konstantno pristižu, a krajnji rok za prijavu je 1. veljače.

Viroexpo se tijekom godina svrstao na sam vrh sajamskih manifestacija u Hrvatskoj te s opravdanjem nosi epitet jednog od najprepoznatljivijih brendova grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije. Osim što stvara čvrste veze između gospodarstvenika s područja Hrvatske, ali i šire, sajam iz godine u godinu bilježi sve veću posjećenost.

Podsjetimo, jubilarni 20. sajam Viroexpo prošle je godine posjetilo čak 26.700 posjetitelja, a u subotu 28. veljače, drugog dana održavanja sajma, ponovno je zabilježena rekordna posjećenost u povijesti sajma – taj dan posjetilo ga je više od 11.000 ljudi.

Organizatori i pokrovitelji 21. Viroexpo-a su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content