Za vikend u slatinskom kinu: “Medo sa sjevera” i “Joy”

U petak i subotu, 15. i 16. siječnja u slatinskom kinu bit će prikazane dvije projekcije: “Medo sa sjevera” i “Joy”. Medo sa sjevera se prikazuje sa početkom od 18 sati, a “Joy”  sa početkom u 20 sati. Ulaznica za obje projekcije je 20 kuna.

Medo sa sjevera, sinkronizirano

-animirani film, avantura, komedija

medoZa brbljavog medu Norma jedna stvar je jasna: na Artiku nema mjesta za turiste. No, kada ludi graditelj odluči sagraditi luksuzne stanove u njegovom vlastitom dvorištu, Norm će učiniti ono što bi svaki normalni polarni medvjed učinio… odlazi u New York kako bi ga zaustavio. Uz pomoć ludih leminga na svojoj strani, Norm će se udomaćiti u Velikoj jabuci i pokušati spasiti Artik od najezde turista.

 

Joy

Biografija, drama

joyInspiriran istinitom pričom, ovaj nam film donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj – usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji.

(www.pou-slatina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content