Razgovor: Andrijana Miklić najsportašica Virovitice

Andrijana Miklić je iz Mikleuša, no već nekoliko sezona igra na poziciji pivota u “lavljem brlogu”. Velika čast pripala joj je da postane najbolja sportašica grada Virovitice u seniorskoj konkurenciji za 2015. godinu.
– Osjećaj je prekrasan i ne mogu ga opisati. Nisam iz Virovitice, u Mikleušu treniram mlađe djevojčice, a u Virovitici igram. Osjećaj je fenomenalan da nakon dvije sezone postaneš najbolji sportaš – ističe Andrijana koja je nije očekivala ovu nagradu, ali kazala je da će to priznanje imati posebno mjesto u njezinoj kući.
Što se tiče planova kluba, Miklić nam je rekla.
– Plan TVIN Virovitice je ostati u vrhu II. hrvatske rukometne lige sjever. Djevojke su mlade kao što se čuje i piše. Mlađe kadetkinje rođene 2000. godine su fenomenalne. One su pridodane našoj seniorskoj ekipi i cure koje su osvojile treće mjesto na Državnom prvenstvu prošle godine pokazale su da znaju sjajno “baratati” loptom i da se ne boje starijih suparnica u protivničkim klubovima. S nas par starijih i iskusnijih i one će stasati kako bi se Virovitica ponovno vratila u prvoligaške vode.
Andrijana živi na relaciji Mikleuš – Virovitica.
– Tempo je ubitačan, u Mikleušu treniram djecu, a ovdje igram, tako da se sve treba uskladiti, no ako radiš nešto što voliš, ništa ti tada nije teško. Ostavljam dušu i srce na terenu. Atmosfera kod “Lavica” je odlična. Djevojke su super i odlično se slažemo, bez obzira što je velika razlika u godinama, ali ove mlađe cure žele prihvatiti savjet od nas iskusnijih i nadam se da će im to pomoći u daljnjem bavljenju rukometom – istaknula je Andrijana Miklić, najbolja sportašica grada Virovitice u 2015. godini. (www.icv.hr, vle, Fotografija: Matija Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content