FOTO: Virovitica osvojila 2. Međunarodni zimski RBA No limit Kup U-8, najbolji igrač Matko Moslavac, strijelac Karlo Pavoković, a vratar Ivan Šabić

Malonogometaši Virovitice uzrasta U-8 pobjednici su 2. Međunarodnog zimskog RBA No limit Kupa. U „užarenoj“ atmosferi u dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić momčad trenera Krešimira Crvenke u finalu je slavila protiv Voćina 3:0. U dvoboju za treće mjesto No limit je bio bolji od Žutog Brijega sa 3:2.

nolimit_rba (64)Za najboljeg igrača turnira proglašen je Matko Moslavac iz Virovitice, najbolji strijelac je Karlo Pavoković iz No limita, dok je za najboljeg vratara proglašen Ivan Šabić iz Voćina. Pehare i medalje najboljima uručili su predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Ivan Duvnjak, predstavnici No limita Damir i Marijan Filipović, te predstavnik Raiffeisen banke Nikola Gomerčić.

nolimit_rba (61)nolimit_rba (59)Sponzori turnira koji se nastavlja 20. i 21. veljače, kada će nastupiti uzrasti U-10 i 11, a zatvorit će se prijateljskom utakmicom seniora No limita i Futsal Dinama iz Zagreba su Raiffeisen banka i internetski portal sportstransfer.com.

Pokrovitelji su grad Virovitica, Sportska zajednica grada Virovitice i Turistička zajednica grada Virovitice, a medijski pokrovitelj Informativni centar Virovitica, odnosno Radio Virovitica, Virovitički list i internetski portal www.icv.hr. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak)