FOTO: Završne pripreme za međunarodni sajam Viroexpo 2016.

U Virovitici se od 26. do 28. veljače 2016. održava 21. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo. Sajam će i ove godine okupiti više od 700 izlagača iz ukupno 27 zemalja svijeta. U sklopu sajma bit će održan i niz zanimljivih stručnih predavanja tematski vezanih uz perspektive hrvatskog gospodarstva i poljoprivrede te iskustva u korištenju fondova EU. Oragnizatori su pripremili i bogat kulturno-umjetnički program zbog kojega se, između ostaloga, ovaj sajam i zove “Viroexpo – sajam koji ima dušu”.

Opremanje sajma je u završnoj fazi; postavlja se pozornica, dovršavaju se izložbeni štandovi, uređuje se okoliš, priprema se Gospodarski forum… Sve to je dobar pokazatelj kako će i ove godine sajam biti najbolji sajam ovog tipa u Hrvatskoj, ali i regiji. Pokrovitelj sajma Viroexpo 2016. je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, a Zemlja partner je Republika Kosovo.

Organizatori i pokrovitelji sajma Viroexpo su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i tvrtka Contorte. (www.viroexpo.hr; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content