Glasnik istine˝Goran Draksler na Splitskom polumaratonu

Da ˝Glasnici istine ˝ ne miruju u pauzi između održavanja Memorijalnih maratona posvećenih Domovinskom ratu ,kako ne bi ˝zahrđali˝ te da njihovim redovima  ima odličnih trkača već su nekoliko puta pokazali.

Tako je i  Slatinski ˝Glasnik istine˝ Goran Draksler   sudjelovao je (28.02.)na 16.Splitskom polumaratonu   gdje je u konkurenciji od 1055 natjecatelja koji su završili  polumaraton   sa svojim dosada najbolje istrčanim  vremenom od  1.30.14 (jedan sat ,trideset minuta i 14 sekundi)ostvario 77.mjesto.

Motivacije Goranu nije nedostajalo jer se trčalo po prekrasnoj splitskoj Rivi, te uz  Dioklecijanovu Palaču, Grgura Ninskog, Đardin te kroz vojarnu ˝Lora˝i Poljudski stadion .

Iako  se  Draksler priprema za Supermaraton Zagreb-Čazma 02.04 u dužini od 61 km (na kojem je 2.puta već sudjelovao)te je ovaj polumaraton od 21 km ˝kratak˝uspio je svojoj kategoriji M-45 zauzeti odlično 5. mjesto.

Moramo spomenuti  da su uz Gorana na ovom polumaratonu sudjelovali I Miroslav Marković iz Nove Gradiške,Ivica Vučković iz Velike Kopanice te Kruno Šnur iz Kutine svi redom dugogodišnji sudionici Memorijalnih maratona diljem Hrvatske  koji su skupa putovali na ovaj 16.Splitski polumaraton.(www.icv.hr, pt)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content