Tri tjedna prije održavanja popunjen izložbeni prostor sajma Viroexpo

- PROMO -

Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016. održat će se po 21. puta u Virovitici, od 26. do 28. veljače 2016. godine, na staroj lokaciji u Vukovarskoj ulici.

Pripreme su u punom jeku, a interes za ovaj sajam koji je s vremenom postao pokretač gospodarstva u regiji, sve je veći. Izložbeni prostor od 23.300 m2, od čega je 8.300 m2 zatvorenog i 15.000 m2 otvorenog prostora, i ove će godine tradicionalno biti mjesto gdje će se domaći poduzetnici imati priliku predstaviti inozemnim poduzetnicima i posjetiteljima.

– Velik interes za 21. sajam Viroexpo pokazuje činjenica da je prvi put u povijesti sajma tri tjedna prije njegova održavanja popunjen sav izložbeni prostor. Izlagači nam se još uvijek javljaju te ćemo pokušati pronaći rješenje kako bismo ih sve uspjeli smjestiti. Sajam već dugi niz godina stvara čvrste veze između gospodarstvenika s područja Hrvatske, ali i šire te je idealna prilika za razmjenu iskustava – naglasio je direktor sajma Viroexpo Igor Andrović.

Posjetitelje u sklopu održavanja sajma i ove godine očekuje bogat kulturno-umjetnički i zabavni program te stručna predavanja renomiranih predavača.

Zemlja partner 21. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Kosovo.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i tvrtka Contorte.

(www.viroexpo.hr)

Povezane vijesti

Skip to content