Karataši Virovitice najuspješniji klub, Pitomača osvojila 10 medalja, Podravski sokol 9

U Nedelišću je održano Prvenstvo regije Sjevero-zapadne Hrvatske u karateu na kojemu su nastupili i članovi Karate kluba Virovitica. U kategoriji mlađih učenika u disciplini kata, Lovro Erak i Laura Erak bili su najuspješniji i osvojili su prvo mjesto, kao i Chris Malčec u učeničkoj kategoriji, dok je u mlađe kadetskoj kategoriji Karla Rogović bila treća.

U kadetskom uzrastu Matija Relić je bio zlatni, kao i Sara Malčec. U borbama kod učenika zlato je uzeo Luka Kafka, a Dominik Kesak je bio drugi. U mlađekadetskim kategorijama Maja Kozlinger je bila prva, dok je Karla Rogović osvojila 3 mjesto. U muškoj konkurenciji Filip Kafka se okrunio srebrom, a Mihael Štefović, Mateo Čop i Mihael Prodanović osvojili su treće mjesto.
U juniorskim kategorijama Monika Bubnjić je bila zlatna kao i Andrej Mrkša. Srebrna je bila Laura Pokupić, a u ekipnim nastupima mlađi kadeti u disciplini kata osvojili su zlato, kao i ekipa juniorki. Karate klub Virovitica bio je najuspješniji klub na ovom regionalnom prvenstvu.

KK_Pitomaca (Custom)
Također, nastupili su i članovi Karate kluba Pitomača. U kategoriji kata kod cicibanki Nina Domović je osvojila treće mjesto kao i Leona Hustić kod mlađih učenica. U konkurenciji učenika Petar Tudić je također bio brončani, dok je kata team u sastavu Leona Hustić, Ema Tratnjak i Hana Matosović kod učenica osvojila zlatno odličje.

Također, i seniorski kata team u sastavu Marko Bogović, Alan Uremović i Dominik Prtenjača bio je najsjajniji.
U uzrastu kadeta Marko Bogović okitio se srebrnom, a Kris Tkalčec brončanom medaljom, dok je kod juniora Alan Uremović bio treći. Dominik Prtenjača osvojio je prvo mjesto u mlađim seniorima. Team Pitomača u borbama učenica u sastavu Leona Hustić, Ema Tratnjak i Nina Domović bile su treće.

Karate klub Pitomača ukupno je osvojio 10 medalja te imaju tri prvaka regije. U ukupnom poretku klubova Pitomača je zauzela treće mjesto po broju plasmana u katama, a ukupno su deveti.

1
Karate klub “Podravski Sokol” Pitomača sudjelovao je u borbama sa 6 natjecatelja i 1 ekipom. Sveukupno su osvojili 9 medalja, a rezultati su:
MLAĐE UČENICE -28 kg
Lana Kostadinović 1. mjesto
MLAĐE UČENICE -32 kg
Jana Zvonar 2. mjesto
UČENICE -32 kg
Lana Kostadinović 2. mjesto
MLAĐI UČENICI -26 kg
Fran Zvonar 2. mjesto
MLAĐI UČENICI -38 kg
Danilo Bakov 1. mjesto
MLAĐI UČENICI +38 kg
Danilo Bakov 2. mjesto
UČENICI -46 kg
Šimun Siladić 3. mjesto
JUNIORKE -59 kg
Erika Čižmar 3. mjesto
UČENICI EKIPNO 3. mjesto (www.icv.hr, vle)

4 2 3

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content