Na “Viroexpu 2016” 13 izlagača iz Poljske

Na Zagrebačkom velesajmu, u okviru sajma Hotel & Gastroteh, (17. – 20. Veljače 2016.), Republika Poljska predstavila je na svom informativno-promidžbenom izložbenom prostoru, različite poljske proizvode (voće i povrće, mliječni proizvodi, pekarski proizvodi, alkoholna i bezalkoholna pića i dr.).

Temeljem upućenog poziva Mareka Lyzwa, voditelja Odjela za promociju trgovine i ulaganja Veleposlanstva Republike Poljske, poljski izložbeni prostor, prvog dana sajma, posjetio je i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa suradnicima, koji im je predstavio poduzetničke zone u Virovitici i mogućnosti ulaganja u iste, po najpovoljnijim uvjetima u Hrvatskoj.

Drugog dana sajma, poljski izložbeni prostor, posjetio je i Milan Vanđura direktor HGK – Županijske komore Virovitica, sa suradnicima, te je u poslovnom susretu sa Marekom Lyzwa, voditeljem Odjela za promociju trgovine i ulaganja, te prvim tajnicima Marekom Suchowiejko i Witoldom Prandota, kao i predstavnicima poljskih tvrtki, definiran broj od 13 izlagača iz Poljske na 21. „Viroexpo“ u Virovitici, 26. – 28. veljače 2016. God.

Poljska nastupa na „Viroexpu“ od 2002. god., kada je i bila zemlja partner sajma, a ukupna vanjskotrgovinska razmjena Republike Hrvatske i Poljske iznosila je za prvih jedanaest mjeseci 2015.god. 717.440.005 $

(HGK, Foto:Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content