Održana druga faza edukacije u okviru projekta “Moj asistent”

17. veljače u prostoru Udruge Jaglac održana je druga faza edukacije (konzultacije) za korisnike osobne asistencije (KOA) u okviru projekta “Moj asistent” koju je vodila predsjednica SOIH-a gđa Marica Mirić.

Konzultacija je održana u dvije skupine, prvo za korisnike i njihove roditelje, a zatim za asistente s ciljem dobivanja što boljeg uvida na terenu o zadovoljstvu neposrednih korisnika s uslugom osobne asistencije u njihovom domu.

Po završetku konzultacija Gđa Mirić je izrazila zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Udrugom Jaglac kao i radom voditelja projekta i koordinatora asistenata te radom asistenata.

Projekt “Moj asistent” financiran sredstvima EU iz ESF, posrednička tijela su MSPM i HZZ. Vrijednost projekta je 317.717,18 kn. Nositelj projekta je Udruga Jagalc. Cilj projekta je omogućiti pružanje usluge osobne asistencije (OA) osobama s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta te osobama s mentalnim i intelektualnim oštećenjima na području VPŽ županije zapošljavanjem osoba u nepovoljnom položaju. Ciljana skupina su 6 korisnika OA i 6 osobnih asistenata (OA). Trajanje projekta: 12 mj. (29.10.2015.-29.10.2016.).

(Udruga Jaglac)

no images were found

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content