Ovaj vikend “Alvin i vjeverice: Velika Alvintura” i “Creed: Legenda je rođena”

U Pučkom otvorenom učilištu u Slatini u petak i subotu, 05. i 06. veljače od 18 sati prikazuje se sinkronizirana animirana akcijska avantura “Alvin i vjeverice: Velika Alvintura”, te od 20 sati sportska drama “Creed: Legenda je rođena”.

“Alvin i vjeverice: Velika Alvintura”

U novom su nastavku, kroz niz nesporazuma, Alvin, Simon i Theodore uvjereni kako je Dave odlučio zaprositi svoju novu djevojku u New Yorku. Tri vjeverice odlučuju krenuti na put kako bi ga u tome spriječili, no imaju samo tri dana da ga zaustave i ujedno smanje mogućnost da dobiju užasnog polubrata.
Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Creed: Legenda je rođena”

Adonis Johnson nikada nije upoznao svojega slavnog oca Apolla Creeda, svjetskog šampiona u teškoj kategoriji, koji je umro prije njegova rođenja. Ipak, nema sumnje da je boks u njegovoj krvi, stoga se Adonis uputi u Philadelphiu gdje je Apollo Creed održao svoj legendarni meč protiv Rockya Balboe. Stigavši, potraži upravo Rockyja i zatraži da ga trenira. Premišljajući se, Rocky u njemu vidi snagu i odlučnost kakve je upoznao u Apollu te ga ipak pristane učiti. Ubrzo Adonis dobije priliku boriti se za naslov, no postaje jasno da za ring nije dovoljna samo priprema, već je potrebno imati i srce pravoga igrača.
Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

(www.pou-slatina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content