Ovaj vikend “Kako biti solo” i “Bogovi Egipta” u POU

U Pučkom otvorenom učilištu u Slatini u petak i subotu, 26. i 27. veljače od 19 sati prikazuje se komedija “Kako biti solo”, a od 21 sat akcijska avantura “Bogovi Egipta”.

“Kako biti solo”

Usputni seks, spoj na slijepo, kada se udati/oženiti i strah od obaveza. Ovo najbolje razumiju oni koji su solo. Postoji pravilan i pogrešan način da se bude solo, a postoji i Alicin način, i Robinov, i Lucyjin, i Tomov.
Grad New York je pun usamljenih srca koja tragaju za “onim pravim”, za “nabrzaka” ili za nečim između. Negdje između svih tih flertujućih poruka i seksa za jednu noć, ono što svi soleri imaju zajedničko je potreba da nauče kako biti solo u svijetu u kojem je ljubav – must have.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Bogovi Egipta”

Opstanak čovječanstva je u rukama običnog smrtnika, heroja Beka, kojeg glumi Brenton Thwaites. Bek se udružio sa egipatskim bogom Horusom (Nikolaj Coster-Waldau) kako bi spasio svijet koji je u rukama Seta (Gerard Butler), nemilosrdnog boga tame. Otkako je Set preuzeo vlast, nekada mirno i prosperitetno egipatsko carstvo postalo je poprište kaosa i sukoba. Bek i Horus kreću u konačan obračun sa Setom i njegovim pristalicama.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

(www.pou-slatina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content