Predstavljena brošura Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije – “Neodoljivo privlačna…”

U ponedjeljak, 22. veljače, u prostorijama Zavičajnog muzeja Slatina održano je predstavljanje nove promotivne brošure pod nazivom “Neodoljivo privlačna…”. Predstavljanju brošure su prisustvovali obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, gradonačelnik Slatine Ivan Roštaš, direktorica županijske Turističke zajdenice Martina Jakelić te brojni drugi uzvanici.

Izdavač brošure je Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, tekst potpisuje Željka Kunštek, a fotografije koje se mogu pronaći unutra rezultat su rada niza fotografa s područja naše županije. Brošura je tiskana u 2000 primjeraka, od čega je 1000 na hrvatskom jeziku, 500 na engleskom i 500 na njemačkom jeziku.

IMG_8703– Nama će ova brošura prvenstveno služiti u promociji turizma Virovitičko-podravske županije na posebnim prezentacijama koje radimo tijekom godine u inozemstvu, ali i u Hrvatskoj i isto tako na sajmovima na kojima se predstavljamo. Brošura je koncipirana u dvadesetak poglavlja koje čitatelja upoznaju sa konkretnim proizvodima na destinaciji koji se kroz cijelu godinu mogu doživjeti i kušati – naglasila je direktorica Turističke zajednice VPŽ Martina Jakelić.

Obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije  Sanja Bošnjak naglasila je kvalitetnu izradu brošure u kojoj je autorica koja je izvan Virovitičko-podravske županije na prekrasan način prikazala turističke vrijednosti naše županije:

– Doista je Virovitičko-podravska županija spoj Slavonije s Podravinom te na taj način i njegujemo dva etno izričaja, dva etno sadržaja, dvije gastro-eno ponude i u turističkom smislu smo izuzetno ponosni na ovu brošuru.

Brošura obiluje predivnim fotografijama te upečatljivim tekstovima koji vrlo živopisno oslikavaju turistčike destinacije i ponudu Virovitičko-podravske županije. Dio iz poglavlja o rijeci Dravi, pod nazivom ”Teci Dravo…”:

”Ponekad mirna, a ponekad hirovita. No, uvijek podjednako zadivljujuća, reći će o Dravi brojni avanturisti, ribiči, biciklisti, vikendaši i izletnici koji adrenalin, mir i inspiraciju redovito pronalaze na njezinim bijelim pješćanim plažama i otocima ten a stazama koje je slijede.” (www.vpz.hr; foto: Marko T.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content