Promocija Slovenije na 21. Viroexpou

- PROMO -

U okviru 12. međunarodnog pčelarskog sajma, izložbe vina i vinogradarske opreme, održanog 6. i 7. veljače u Gudovcu (Bjelovar), održan je susret predstavnika sajmova: Tihomira Čauša, voditelja marketinga Bjelovarskog sajma, Andreja Slogoviča, projekt managera Pomurskog sejma, te Milana Vanđure, direktora Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica i člana Odbora za pripremu i održavanje sajamske manifestacije 21. Viroexpa.

Dogovoreno je da će se Pomurski sejem d.d. predstaviti na 21. „Viroexpu“ međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede koji će se održati u Virovitici od 26. do 28. veljače, a Viroexpo d.o.o. recipročno na Pomurskom sejmu.

Razgovaralo se i o specifičnostima sadržaja svakog pojedinog sajma, te potrebi intenzivnije međusobne suradnje ovih i drugih sajmova.

Na 12. međunarodnom pčelarskom sajmu, izložbi vina i vinogradarske opreme izlagala su i četiri izlagača s područja Virovitičko-podravske županije: Medena Virovitica – med i pčelinji proizvodi, Pčelarstvo Balint Virovitica – med i pčelinji proizvodi, OPG Špoljar Davor Terezino Polje – bučino ulje i Dubra d.o.o. Suhopolje – prigodna obuća.

(hgk)

20160206_114159 20160206_121953

Povezane vijesti

Skip to content