Rekordan odaziv na humanitarnu akciju “Kosa ljubavi”

U organizaciji Crvenog križa Slatina, Industrijsko obrtničke škole Slatina, Turističke zajednice grada Slatina i Udruge djece oboljelih i liječenih od malignih bolesti “Naša nada”, u petak 12. veljače, u prostorijama IOŠ Slatina, održana je humanitarna akcija šišanja pod nazivom „Kosa ljubavi“.

Akciju je otvorila obnašateljica dužnosti županice Sanja Bošnjak naglasivši da Slatina ima veliko srce, a osobito kada su u pitanju djeca, što je pokazano i odazivom na ovu humanitarnu  akciju.

Na akciji je sudjelovlalo preko 80 dobrovoljki, što je  rekord po broju sudionika u dosadašnjem radu udruge “Kosa ljubavi”. Skupljeno je preko 100 uzoraka kose jer su neki donirali  i kosu ošišanu prethodnih dana, a prema riječima predsjednice udruge “Kosa ljubavi” Biljane Bjelajac Poznić, od te količine će udruga dati napraviti bar 8 vlasulja. Na akciji su sudjelovali donori svih uzrasta, a najmlađa donorica imala je samo 3 godine. Kosu su također darovale i ravnateljica Gradske razvojne agencije Slatina, Danijela Maravić te direktorica Turističke zajednice grada Slatine, Helena Hegediš.

Osim frizerki i frizera, na akciji su sudjelovale i učenice IOŠ Slatina, buduće frizerke i njihova mentorica Kornelija Zupčević. Svoje znanje na akciji su upotrijebile sljedeće frizerke i frizeri iz Slatine:Sanja Horvat, Valentina Mikolić, Marija Grahovac, Danica Bošnjak, Valerija Vukelić, Anamarija Randelj, Marina Knežević, Snježana Ratić, Jelena Zver, Mirela Beneš, Magdalena Brajković, Renata Kociper, Sara Keltenbaher, Tatjana Stoponja, Tena Pavić,Karmela Gerenčir i Goran Bolić.(www.icv.hr, mt, foto:Marko Telišman)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content