Rudolf Ilić izabran za predsjednika HSP AS Špišić Bukovice

Temeljem Statuta i Odluke Predsjedništva HSP AS o provođenju unutarstranačkih izbora započele su pripreme za reizbore Podružnica na području Virovitičko-podravske županije na svim razinama. Tako je u Hrvatskom domu održan izborni Zbor podružnice HSP AS Špišić Bukovica, kao najstarije podružnice HSP AS na području Virovitičko-podravske županije koja zajedno sa HDZ-om obnaša vlast u Općini Špiši Bukovica.
Radnim Predsjedništvom predsjedavala je koordinatorica za ŽV HSP AS i članice Nadzornog odbora HSP AS na nivou RH, Dragica Moslavac, a Zbor je u ime središnjeg tijela stranke pozdravio Zdenko Hercigonja, član predsjedništva HSP AS na državnoj razini.
Za predsjednika je izabran dosadašnji koordinator podružnice, Rudolf Ilić, ugledni poduzetnik koji u Općini Špišić Bukovici obnaša dužnost zamjenika načelnika. Za dopredsjednike izabrani su: Božidar Rešetar vijećnik u Općini Špišić Bukovica i Denis Jurišić, za tajnika Davor Pernar vijećnik u Općinskom vijeću, za rizničara Marijan Škvarić, dok su za članove Izvršnog odbora izabrani Dalibor Vejić, Davor Vargović ,Ivan Bukvić i Niko Šandrk. U Nadzorni odbor Podružnice izabran je Valent Majcen, na mjesto predsjednika, dok su Luka Ilić i Dominik Perković članovi istog tijela. Osnivanju Podružnice nazočili su i dopredsjednik Županijskog vijeća HSP AS VPŽ Mile Bičanić i tajnik Županijskog vijeća HSP AS VPŽ Matija Moslavac, koji su uputili čestitke novoizabranim dužnosnicima. Zboru se na kraju prigodnim riječima obratio novoizabrani predsjednik Podružnice, Rudolf Ilić, koji se zahvalio na ukazanom povjerenju. Iskazao je zadovoljstvo sve većim brojem članova i pozvao sve na još veći angažman i suradnju. (HSP AS)
DSC_0028

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content