Siniša Brlas predstavio dvije knjige na znanstvenom skupu o prevenciji

Od 25. do 27. veljače 2016. godine na Filozofskom fakultetu u Osijeku održan je znanstveno-stručni skup pod nazivom „Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici“. Skup je bio namijenjen stručnjacima koji se bave prevencijom rizičnih ponašanja i najznačajniji je takav skup koji se održava u Republici Hrvatskoj.

Na skupu je aktivno sudjelovao i profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije koji je tijekom tri dana trajanja skupa sudjelovao i na okruglom stolu i u radinici na kojima je stručnoj javnosti predstavio dvije publikacije: „Priručnik: radionice u borbi protiv ovisnosti“ (autori Siniša Brlas i Vanja Gorjanac) koji je nastao u suradnji s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka i publikaciju „Planiranje, programiranje i evaluacija preventivnih aktivnosti“ (autor je Siniša Brlas) koje je izdavač Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

Dvostruko aktivno sudjelovanje profesora Brlasa na ovako značajnom skupu na najvišoj stručnoj i znanstvenoj razini pokazatelj je da se u Virovitičko-podravskoj županiji osmišljavaju i provode iznimno kvalitetne preventivne aktivnosti koje se mogu kompetentno predstaviti i široj stručnoj javnosti.

(www.icv.hr, sb, Foto:sb)

Planiranje, programiranje i evaluacija preventivnih aktivnosti Priručnik o radionicama - naslovnica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content