U četvrtak “Ima li stjuarda u avionu?”, a za vikend “Zootropola” i “Zoolander 2” u POU Slatina

U Pučkom otvorenom učilištu u Slatini u četvrtak 3. ožujka od 20 sati prikazuje se komedija “Ima li stjuarda u avionu?”. U petak i subotu, 4. i 5. ožujka od 18 sati prikazuje se sinkronizirani animirani film “Zootropola”, a od 20 sati komedija “Zoolander 2”.

“Ima li stjuarda u avionu?”

Larry Gaye je najbolji stjuard na svijetu, iznimno popularan među damama, osvajač mnogobrojnih nagrada za svoj rad i vještine što ga čini zaista posebnim zaposlenikom Federated Airlinesa.
U trenutku kada kompanija Federated Airlines odluči zamijeniti svoje kabinsko osoblje sa zavodljivim robotom stjuardesom FlightPal200, Larrya izaberu u sindikatu zaposlenika kao svog predstavnika koji treba dokazati da su ljudi ipak nezamjenjivi kao kabinsko osoblje.
Uz podršku svog prijatelja Nathana, Larry se pokušava I pomiriti s ženom koju je nekada volio i izgubio, a tajna koju će otkriti okrenuti će mu svijet naglavačke.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

“Zootropola”

Zootropola je grad kakav još niste vidjeli. U njemu žive sve životinje od najmanje do najveće i što je najvažnije mogu biti štogod požele. U Zootropoli živi moderno civilizirano društvo, životinje hodaju na dvije noge i odijevaju se za posao.
Zečica Iva Hoplić, u povijesti je prva policajka koja stupa na dužnost i polako otkriva da to i nije lako ali uz pomoć lukavog prevaranta, lisca Nikole Divljana, uspijeva uspješno riješiti svoj prvi veliki slučaj.
Ne propustite upoznati sve čari Zootropole i njezinih svestranih stanovnika!

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

https://youtu.be/Q8dG2JLJa9Y

 

“Zoolander 2”

Ben Stiller i Owen Wilson su prije 15 godina komedijom Zoolander nasmijali i oduševili gledatelje zabavnom parodijom na svijet mode, a u ožujku ove godine na najbolji su način najavili nastavak te komedije. Naime, prošetavši pistom na reviji Maison Valentino u Parizu iznenadili su sve prisutne te im dali do znanja da će u nastavku biti još zabavniji, otkačeniji i “ufuraniji” u ulogu.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

(www.pou-slatina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content