U mađarskom gradu Villany održan sastanak projektnih partnera

U srijedu, 03. ožujka 2016. godine, održan je još jedan sastanak u okviru provedbe projekta pod nazivom „Kraj dominacije Otomanskog carstva u Panonskoj regiji“ , a kojem su prisustvovali predstavnici grada Orahovice na čelu s gradonačelnikom Josipom Nemecom, predstavnici Grada Villany i Razvojne agencije VIDRA.

Tema sastanka bile su nadolazeće projektne aktivnosti, ali i dogovor oko daljnjih aktivnosti na razvoju suradnje na području promocije vina i povezivanja vinara s područja ova dva vinogorja u nadolazećim natječajima. Po završetku sastanka projektni partneri obišli su radove na uređenju Doma kulture.

Podsjetimo, Gradu Orahovici i Gradu Villany ovo je drugi zajednički projekt. Prvi zajednički projekt bile su „Mađarsko – hrvatske vinske priče“, čiji je nositelj bio Grad Orahovica, a ukupna vrijednost projekta bila je 411.839,00 eura. Nositelj drugog zajedničkog projekta pod nazivom „Kraj dominacije Otomanskog carstva u Panonskoj regiji“ je Grad Villany, a ukupna vrijednost projekta iznosi 428.786,80 eura, od kojih je 161.162,00 eura vrijednost budžeta Grada Orahovice.

(www.orahovica.hr)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content