Udruga Jaglac održala godišnju izvještajnu skupštinu

U četvrtak 18. veljače 2016. godine Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ održala je redovnu izvještajnu skupštinu kojoj je nazočio i gradonačelnik Josip Nemec. Nakon izglasavanja dnevnog reda i radnih tijela uz prezentaciju je izneseno izvješće o radu u 2015. u kojoj su odrađeni redovni poslovi, održane su 2. skupštine jedna redovna i jedna izvanredna, održano je 8 sjednica Upravnog odbora, održani su redovni sastanci zaposlenika, voditelja i izvoditelja po programu i projektu 1 do 2 puta mjesečno, održana su 3 sastanka s roditeljima i skrbnicima osoba s intelektualnim teškoćama, provedeni su mnogi projekti kao što je projekt SOS – Net gdje je cilj bio unaprjeđenje sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga, te projekt Saveza slijepih Za bolje sutra itd. Provedeno je zapošljavanje kroz pojedinačne projekte javnih radova kao podrška programu poludnevnog boravka i radu Udruge preko mjera HZZ. Nakon izvješća o radu izneseno je financijsko izvješće, te plan rada i financijski plan za 2016. godinu. Nakon izvještaja sva izvješća i planovi su dani na glasanje gdje su jednoglasno prihvaćeni.

Skupštini je nazočio i Nikola Borić, predsjednik novoosnovanog plivačkog kluba koji je pozvao Udrugu jaglac na suradnju, zahvalio se na pozivu i čestitao na uspješnom radu udruge.
Na prezentaciji rada udruge bio je prisutan i gradonačelnik Josip Nemec koji je čestitao udruzi na dobrom radu i zahvalio na pozivu:
– „Iznimna mi je čast što sam danas ovdje s vama, što vam se mogu zahvaliti na vašem radu i izraziti divljenje, počast i poštovanje svima vama koji nesebično sudjelujete u radu ove udruge. Također mi je iznimna čast što kao čelni čovjek ovog Grada mogu biti partner na projektima vaše udruge. Zajedničkim radom i druženjem jačate povjerenje u vlastite mogućnosti, postajete zreliji, a time i odgovorniji. Zahvaljujući roditeljima, volonterima, donatorima i sponzorima danas imate lijepo uređen prostor i respektabilnu udrugu na zadovoljstvo korisnika i samih obitelji, a naravno i čitave lokalne zajednice“ – rekao je gradonačelnik Josip Nemec.

(www.orahovica.hr)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content