Viroexpo 2016.

- PROMO -

Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016. održat će se po 21. puta u Virovitici, od 26. do 28. veljače 2016. godine, na staroj lokaciji u Vukovarskoj ulici.
Pripreme su u punom jeku, a interes za ovaj sajam koji je s vremenom postao pokretač gospodarstva u regiji, sve je veći. Izložbeni prostor od 23.300 m2, od čega je 8.300 m2 zatvorenog i 15.000 m2 otvorenog prostora, i ove će godine tradicionalno biti mjesto gdje će se domaći poduzetnici imati priliku predstaviti inozemnim poduzetnicima i posjetiteljima.
Velik interes za 21. Viroexpo sajam pokazuje činjenica da je prvi put u povijesti sajma tri tjedna prije njegova održavanja popunjen sav izložbeni prostor.
Prema riječima direktora sajma Igora Androvića,
izlagači se još uvijek javljaju pa će se pokušati pronaći rješenje kako bi se svi uspjeli smjestiti.
Posjetitelje u sklopu održavanja sajma i ove godine očekuje bogat kulturno-umjetnički i zabavni program te stručna predavanja renomiranih predavača.
Zemlja partner 21. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Kosovo.
Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i tvrtka Contorte.

(www.icv.hr, vpž; Foto: Arhiva)

Povezane vijesti

Skip to content