96,03 posto izlagača smatra da Viroexpo ima pozitivnu refleksiju na razvoj gospodarstva

- PROMO -

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, kao jedan od organizatora „Viroexpo“ međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, provela je i analizirala, odlukom Organizacijskog odbora sajma, od samog početka održavanja sajma, Anketu među izlagačima, s ciljem dobivanja odgovora, koji će poslužiti za još bolju i optimalniju organizaciju narednog Viroexpa.

Na Anketu provedenoj na 21. “Viroexpo-u” među 747 izlagača, odgovorilo je 604 izlagača (80,86% od ukupnog broja), a očitovali su se:

99,01% smatra da je sajam dobar oblik prezentacije proizvoda-usluga te podržavaju daljnji razvoj sajma „Viroexpo” i ističu želju za promocijom kao presudni faktor za nastup na sajmu; 97,02% očekuje povećanje plasmana proizvoda; 96,03% smatra da sajam ima pozitivnu refleksiju na razvoj gospodarstva; 91,05% je izjavilo da će sudjelovati i na 22. „Viroexpo 2017”; 89,07% smatra da je izložbeni prostor primjeren; 82,12% smatra da će im nastup na “Viroexpo-u” pospješiti poslovanje; 80,13% je zadovoljno brojem posjetitelja i smatra da je ovo adekvatan sajamski prostor; 70,20% je sajam ocijenilo ocjenama odličan i vrlo dobar. Date su i druge pohvale, sugestije i prijedlozi, oko tehničko organizacijskih pitanja, kako bi se 22. “Viroexpo 2017” još optimalnije realizirao, a u cilju još većih efekata izlagača i zadovoljstava posjetitelja. (hgk)

Povezane vijesti

Skip to content