Dodijeljena uvjerenja za polaznike edukacije Održiva upotreba pesticida

U ponedjeljak, 7. ožujka, u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Slatini dodijeljene su Potvrde o održivoj upotrebi pesticida svim polaznicima edukativnog programa Održiva upotreba pesticida. Edukacija je to koju je provelo Pučko otvoreno učilište Slatina kroz program usavršavanja „Mala škola poljoprivrede“ te uz financijsku pomoć Virovitičko-podravske županije. Uvjerenja su polaznicima uručili pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Virovitičko-podravske županije Igor Andrović te ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Slatina Danijela Fabric Fabijanac.

Dobru suradnju Pučkog otvorenog učilišta i Virovitičko-podravske županije istaknula je ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac: „Iza sebe imamo preko 2000 zadovoljnih polaznika koji su u sklopu Male poljoprivredne škole sufinancirani od strane Virovitičko-podravske županije.“ Također je istaknula da je POU Slatina u proteklim godinama provodila preko 15 obrazovnih programa za poljoprivrednike po cijeloj županiji.

Virovitičko podravska županija je za ovaj program edukacije izdvojila 20.000 kuna, odnosno 100 kuna po polazniku:“Svjedoci smo da se svakodnevno zakoni mijenjaju i upravo da bi olakšali poljoprivrednicima u obavljanju njihovih svakodnevnih djelatnosti izašli smo u susreti i zajedno u suradnji sa pučkim učilištem organizirali ovu edukaciju i sufinancirali je za krajnje korisnike“- rekao je pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Virovitičko-podravske županije Igor Andrović.(www.icv.hr, mt)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content