Dvojica mladića počinila nekoliko teških krađa

U srijedu , 23. ožujka, nakon prikupljenih operativnih saznanja, policijski službenici Policijske postaje Orahovica, proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mlađih muškaraca, zbog počinjenih kaznenih djela teških krađa.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je 18 – godišnjak, tijekom mjeseca studenoga 2015. godine, na području naselja Grudnjak u krugu tzv. Pecališta, vlasništvo tvrtke iz Orahovice, provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je otuđio više desetaka kutija cigareta, alkoholna i bezalkoholna pića, te manju količinu sitnog novca. Nakon otuđenja ukradene predmete, 18 – godišnjak je predao 24 – godišnjaku, koji ih je zatim prodao u Osijeku nepoznatoj osobi.

Također, navedeni dvojac je i tijekom mjeseca srpnja 2015. godine, zajedno provalio u isti ugostiteljski objekt, gdje su otuđili više od 150 kutija raznih cigareta i nekoliko boca alkoholnog pića. Ukupna materijalna šteta je veća od 4500 kuna. Slijedi podnošenje posebnog izvješća.

(PU VPŽ, Foto:Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content