FOTO: Suhopolje u derbiju 14. kola I. ŽNL slavilo protiv Lukača 05 golovima Egrija i Menegatija

U derbiju 14. kola I. Županijske nogometne lige Suhopolje je u Lukaču slavilo protiv istoimenog domaćina (Lukač 05) sa 2:0. Tako su „Grofovi“ u proljetni dio prvenstva startali pobjedom i zadržali vodeće mjesto na tablici sa 33 osvojena boda, dok je Lukač 05 peti sa 24 bodova.

Momčad trenera Damira Pempera već je u 12. minuti susreta povela golom Ivana Egrija. Suhopoljčani su u prvom poluvremenu bili bolji, dok su početkom drugog poluvremena igrači Antona Pranjića pritisli nekoliko minuta Suhopolje u svoj 16-erac, ali bez velikih šansi. „Grofovi“ su rutinski igrali do kraja, a krajnji rezultat postigao je Nikola Menegati u 87. minuti golom iz jedanaesterca, na koji su se domaćini žalili glavnom sucu Draganu Trupini, no on je ostao pri svojoj odluci.

Preostale utakmice 14. kola igraju se u nedjelju, 13. ožujka, od 15 sati. Parovi su: Podravac Sopje – Bratstvo, Zrinski Nova Bukovica – Voćin, Bilogora 1947 – Crnac, Munja – Omladinac, Mikleuš – Mladost Čačinci, Rezovac – Dinamo Četekovac. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content