“Uskrs u svakom domu”, prvo mjesto pripalo Fratrima

U Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici održana je velika humanitarna sportsko-glazbena manifestacija “Uskrs u svakom domu”, koju je organizirala Župa sv. Roka u suradnji s Gradskom upravom Virovitica i Policijskom upravom Virovitičko-podravskom.

Mnoštvo Virovitičana došlo je u dvoranu koja je bila dupkom puna, a utakmice u kojima je rezultat bio na posljednjem mjestu odigrali su Fratri, Kontakt policajci, PU VPŽ i Gradska Uprava, dok je prvo mjesto pripalo Fratrima.

Između susreta nastupili su: Zbor glazbene igraonice Glazbene škole Jan Vlašimsky, Gradska glazba Virovitica s mažoretkinjama, KUC Virovitica, Plesni centar Virovitica i mlade pjevačice Klara Volenik i Nina Rajnović.

Cilj akcije bio je prikupiti sredstva za mjesni Caritas, koji će ovih dana posjetiti i podijeliti brojne poklon pakete najpotrebitijima s prostora Virovitice.

Ulaz je bio slobodan, a prikupljali su se novčani prilozi za potrebe virovitičkog Caritasa.
Medijski pokrovitelji i ovog događaja bili su: Radio Virovitica, Virovitički list i portal www.icv.hr.

Rezultati:

Kontakt policajci – Fratri 2:2 (nakon sedmeraca 4:5)

Za Kontakt policajce dva gola zabio je Lovro Štefanec, a za Fratre Franjo Glasnović i Marko Rudec. Sa sedam metara za policajce su precizni bili Lovro Štefanec i Stjepan Egert, a za Fratre Marko Rudec, Ante Mandić i Franjo Glasnović.

Rukovoditelji PU VPŽ – Gradska uprava 1:3.

Za PU VPŽ strijelac je bio Nikola Kečkiš, a za Gradsku upravu dva gola je zabio Krešimir Crvenka, te pogodak Toni Petrović.

Finale:

Fratri – Gradska uprava 3:2

Za Fratre su zabijali Marko Rudec, Dane Bošnjak i Ante Mandić, a za Gradsku upravu Marijo Klement i Drago Dvojak. (www.icv.hr, vle; Foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content