”Mladost za mladost” za 35 godina košarke u Čačincima

Košarkaški klub ”Mladost” Čačinci najuspješniji je košarkaški kolektiv Virovitičko–podravske županije već dugi niz godina. Nekoliko puta prvaci druge lige, nastup u kvalifikacijama za 1. Hrvatsku ligu, organizator jedinog slavonskog košarkaškog all-stara, klub je podigao mnoge generacije košarkaša i uspješnih ljudi. Ove godine čačinačka košarka slavi velik i značajan jubilej, 35 godina više nego uspješnog rada kluba.

Tom prigodom čelnici kluba pripremaju veliku košarkašku zabavu na koju su pozvani svi bivši igrači i članovi uprave kluba kroz povijest, a kako je rečeno na jednom od sastanaka organizacijskog odbora, kroz klub je u proteklih 35 godina prošlo 50 članova uprave te preko 140 igrača. Zabava će biti na neki način humanitarnog karaktera pa i nosi naziv ”Mladost za mladost” jer će prikupljena sredstva ići za pomoć u radu klubovima i društvima s područja općine Čačinci, a koji rade s djecom.

Proslava 35 godina košarke u Čačincima je 2. travnja u sali ”Iva 2” u Čačincima s početkom u 20:00 sati, pozvani su svi koji vole košarku u ovome kraju da dođu i pomognu košarkaškoj Mladosti u borbi za mladost čačinačkog sporta. (www.icv.hr; vg)

1503mladostproslava2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content