Održana godišnja izvještajna skupština udruge Vinogradara i vinara “Slatinsko vinogorje”

U četvrtak, 3. ožujka, u restoranu Stari podrum održana je godišnja izvještajna Skupština udruge Vinogradara i vinara „Slatinsko vinogorje“. Skupštinom je predsjedavala predsjednica Udruge Tihana Bišćan. U izvješću o radu u 2015. godini naglašene su stručne radionice koje su za članove udruge organizirane od strane Savjetodavne službe. Kao važne aktivnosti istaknute su i Izložba vina slatinskog vinogorja, koja je održana u organizaciji Turističke zajednice grada Slatine i na kojoj su sudjelovali članovi udruge, te prva proslava Martinja, koja je održana također uz pomoć Turističke zajednice grada Slatine i Grada Slatine.

Na Skupštini su prihvaćena sva izvješća za prošlu godinu te plan rada za 2016. godinu. Među brojnim gostima Skupštini su prisustvovali i zamjenik gradonačelnika grada Slatine, Milan Janković i direktorica Turističke zajednice grada Slatine Helena Hegediš koji su pohvalili rad udruge u 2015. godini te poželjeli dobru „vinsku“ 2016. godinu i puno uspjeha u radu Udruge.

Tijekom održavanja Skupštine Blaženka Mozer, viši stručni savjetnik u Savjetodavnoj službi i enolog, zajedno sa Ivanom Nemet, enologom u PP Orahovica, kušale su donesena vina članova i na kraju sastanka savjetovale, komentirale i ocijenile vina.(www.icv.hr, mt, foto:Marko Telišman)

no images were found