Održana izborna skupština VZO Čađavica

U prostorijama mjesnog doma u Vraneševcima, u petak 18. ožujka održana je izborna skupština Vatrogasne zajednice općine Čađavica. Na sjednici je zapovjednik VZO Čađavica Zlatko Štefanek predstavio izvješće o radu u 2015. godini, a predsjednik Ivan Dvorski iznio je izvješće o radu od 2012.-2015. godine. Jedna od najvažnijih aktivnosti provedenih u proteklom razdoblju jest osposobljavanje članova VZO, koji broji 162 vatrogasca u 5 dobrovoljnih vatrogasnih društava, za zvanje vatrogasaca(54 osposobljena) te vatrogasac prve klase (33 osposobljena). Uz edukacije članova od iznimne važnosti bilo je i ulaganje u opremu gdje je kao najvažnije, uz financijsku pomoć općine Čađavica, kupljeno navalno vozilo za potrebe zajednice.

Na Skupštini je za predsjednika VZO Čađavica ponovno izabran Ivan Dvorski, a za zapovjednika Zlatko Štefanek. U predsjedništvo su ponovno izabrani i Petar Budimir, Dražen Šomođi, Silvio Vida te tri nova člana: Milenko Radulović, Zdravko Ribić i Željka Beneta.

Sjednicu su svojom prisutnošću uveličali i načelnik općine Čađavica Mirko Rončević, tajnik Vatrogasne zajednice grada Slatine Dragan Medvedović te brojni drugi uvaženi gosti.(www.icv.hr,mt,foto:Marko Telišman)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content