Ovaj tjedan u POU Slatina

U Pučkom otvorenom učilištu u Slatini u ovaj tjedan pogledajte:

U UTORAK – 08.ožujka od 20 sati romantična drama “Brooklyn”
U ČETVRTAK – 10. ožujka od 20 sati komedija “Ima li stjuarda u avionu”
U ČETVRTAK, PETAK i SUBOTU –  10., 11. i 12. ožujka od 18 sati sinhronizirani animirani film “Zootropola”

U PETAK I SUBOTU – 10. I 11. ožujka od 20 sati  Trilogija različita: Odana

“Brooklyn”

Eilis Lacey je potaknuta selidbom starije sestre Rose odlučila napustiti Irsku i odseliti u SAD. Putovanje joj prođe grozničavo uz morsku bolest i grozne suputnike. Ljubazni putnik joj da savjet da sreću okuša u Brooklynu gdje žive brojni Irci. Ona se tako doseli u Brooklyn i tamo sprijatelji s irskim svećenikom Ocem Floodom. Zaposli se u trgovini i zaljubi u Talijana Tonyja. Vijesti od kuće Eilis će udaljiti od Tonya.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Ima li stjuarda u avionu”

Larry Gaye je najbolji stjuard na svijetu, iznimno popularan među damama, osvajač mnogobrojnih nagrada za svoj rad i vještine što ga čini zaista posebnim zaposlenikom Federated Airlinesa.
U trenutku kada kompanija Federated Airlines odluči zamijeniti svoje kabinsko osoblje sa zavodljivim robotom stjuardesom FlightPal200, Larrya izaberu u sindikatu zaposlenika kao svog predstavnika koji treba dokazati da su ljudi ipak nezamjenjivi kao kabinsko osoblje.
Uz podršku svog prijatelja Nathana, Larry se pokušava I pomiriti s ženom koju je nekada volio i izgubio, a tajna koju će otkriti okrenuti će mu svijet naglavačke.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Zootropola”

Zootropola je grad kakav još niste vidjeli. U njemu žive sve životinje od najmanje do najveće i što je najvažnije mogu biti štogod požele. U Zootropoli živi moderno civilizirano društvo, životinje hodaju na dvije noge i odijevaju se za posao.
Zečica Iva Hoplić, u povijesti je prva policajka koja stupa na dužnost i polako otkriva da to i nije lako ali uz pomoć lukavog prevaranta, lisca Nikole Divljana, uspijeva uspješno riješiti svoj prvi veliki slučaj.
Ne propustite upoznati sve čari Zootropole i njezinih svestranih stanovnika!

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Trilogija različita: Odana”

Što ako je cijeli tvoj svijet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promijeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti napraviti neočekivane stvari? Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris se zajedno s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje. No, nova otkrića i istine koje izlaze na vidjelo ponovno će zahtijevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju se suočiti s činjenicom da se njihov položaj u društvu promijenio, te oni koji su bili privilegirani to više nisu.

(www.pou-slatina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content