Podijeljene zastave hrvatskim braniteljima

U utorak,  8. ožujka održan je svečani skup u kojem su članovi Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata, Ogranak Vukovi iz Taborišta, obilježili završetak projekta „Želim biti ponosan građanin“.

Ovaj projekt nastao je kao rezultat prijave na javni natječaj sufinanciran od strane Grada Virovitice koji je imao za cilj želju za senzibiliziranjem ostalih građana svog Mjesnog odbora kao i ostalih sugrađana na složan zajednički suživot i razumijevanje patriotskih osjećaja koji i danas snažno prevladavaju kod branitelja i aktivnih sudionika, dragovoljca Domovinskog rata.

Predsjednik Udruge HBDDR-a Mirko Vuletić uz nazočnost dužnosnika Županijske podružnice VPŽ-a i tajnika Ogranka Zorana Puljića darovao je svakom pripadniku Udruge po jedan hrvatski stijeg kojim će darovani Dragovoljci moći na svečani način ističući ga javno na svojim kućama iskazati svoje osjećaje u blagdanima i praznicima tj. danima koji nam predstoje a koji se odnose na obilježavanje dana ponosa i slave u novijoj povijesti suvremene Hrvatske.

(www.icv.hr, bb, Foto:Božidar Biondić)

Invalid Displayed Gallery

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content