Profesor Siniša Brlas predavač u edukaciji stručnjaka koji rade s djecom rizičnog ponašanja

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije kao predavač je aktivno sudjelovao u edukaciji koja je 22. ožujka 2016. godine održana na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku.
Edukacija pod nazivom „Važnost socijalnih vještina u prevenciji ovisnosti“ organizirana je u sklopu projekta „Znanjem protiv ovisnosti“ Centra za nestalu i zlostavljanu djecu iz Osijeka kojemu su partneri u ovome projektu Odgojni dom Bedekovčina, Dom za odgoj djece i mladeži Osijek te stručni suradnici s Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Profesor Brlas kao višegodišnji profesionalni suradnik Centra za nestalu i zlostavljanu djecu sudionicima je održao izlaganje na temu „Učenje ovisničkog ponašanja u socijalnom kontekstu“ kojim je pojasnio važnost učenja za razvoj socijalnih vještina.

Ovim se aktivnim sudjelovanjem u edukciji stručnjaka ponovno pokazuje kako su znanja i iskustva profesora Brlasa prepoznata i izvan granica Virovitičko-podravske županije. (www.icv.hr; sb)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content