Radovi na izgradnji nove ambulante Doma zdravlja u Zdencima napreduju prema planu

Povodom obilježavanja Dana općine Zdenci, 25. rujna 2015. godine, saborski zastupnik Josip Đakić, župan Tomislav Tolušić, načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić i ravnatelj Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Igor Fazekaš, svečano su položili temeljni kamen za izgradnju nove ambulante u Zdencima.

Gradilište nove ambulante Doma zdravlja u Zdencima obišli su ravnatelj Doma zdravlja VPŽ Igor Fazekaš i pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Melita Sirovica.
Radovi na izgradnji napreduju prema planu, ambulanta bi trebala biti dovršena do 1. kolovoza ove godine i to će biti prva u nizu novih ambulanti na području Virovitičko-podravske županije nakon Domovinskog rata. Riječ je o nastavku ulaganja Virovitičko-podravske županije u zdravstvo, a ovaj projekt će zasigurno pridonijeti kvaliteti života stanovnika općine Zdenci.

Vrijednost radova, zajedno s opremom, iznosi 1,8 milijuna kuna, a sufinanciraju ih Virovitičko-podravska županija, Općina Zdenci i Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije.
Izvođač radova je tvrtka IDM gradnja iz Našica.

(www.vpz.hr)